Μεμβράνες

Η δυνατότητα των αντηλιακών μεμβρανών να τοποθετούνται σε οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια (εξαίρεση το Car Wrapping που τοποθετείται και σε μέταλο) ανεξάρτητα αν πρόκειται για το αμάξι, το σπίτι ή το γραφείο σας, προσφέρουν μια ποικιλία πλεονεκτημάτων που θα κάνουν τη ζωή σας πιο ευχάριστη και ασφαλής, όπως:

  • Μειώνουν τη ζέστη - Οι αντηλιακές μεμβράνες είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσετε την ανεπιθύμητη ηλιακή θερμότητα που μεταφέρεται απο τα παράθυρά σας. Μπορούν να παρέχουν έως και 78% μείωση της ηλιακής θερμότητας συγκριτικά με ενα μη επεξεργασμένο τζάμι, ενώ ελέγχουν τα καυτά σημεία και δροσίζονται περιοχές του γραφείου ή του σπιτιού σας που λούζονται από ήλιο.
  • Μειώνουν το ξεθώριασμα και προστατεύουν το δέρμα σας - Οι αντηλιακές μεμβράνες μπλοκάρουν έως και 99% των ακτίνων UV. Αυτό βοηθάει να προστατεύσετε τα έπιπλα σας ή τα προϊόντα της βιτρίνας του καταστήματος σας από την ηλιακή διάβρωση, ενώ συγχρόνως σας προσφέρει μια αντηλιακή προστασία μπλοκάρωντας τις βλαβερές για το δέρμα σας ακτίνες του ήλιου.
  • Μειώνουν την αντηλιά - Όποια και να είναι η αιτία (ήλιος, αντανακλάσεις από το χιόνι, το νερό ή τα γειτονικά κτήρια) υπάρχει η κατάλληλη μεμβράνη που θα μειώσει την ενοχλητική αντηλιά στο χώρο σας.
  • Εξοικονομούν ενέργεια - Μειώνοντας την θερμοκρασιακή ανισορροπία του χώρου σας που δημιουργείται από την υπερβολική ακτινοβολία του ήλιου, καταφέρνουν να μειώσουν την απώλεια θερμοκρασίας και κατ' επέκταση την καλύτερη απόδοση του air-condition.
  • Αυξάνουν τη ασφάλεια - Ατυχήματα, περιβαλλοντικές επιπτώσεις και βανδαλισμοί μπορούν εύκολα να μετατρέψουν ένα κομμάτι γυαλί σε θραύσμα που μπορεί να απειλήσει τη ζωή μας. Οι μεμβράνες μπορούν να δράσουν ώς ένας "ιστός ασφαλείας" που θα συγκρατήσουν σπασμένα κομμάτια γυαλιού.
  • Ομορφαίνουν την εμφάνιση - Είτε πρόκειται για σύγχρονη εμφάνιση ή για ομοιόμορφο σχέδιο, υπάρχουν πολλές επιλογές απο μεμβράνες που μπορούν να αλλάξουν και να αναβαθμίσουν αισθητικά, εσωτερικά και εξωτερικά, το σπίτι ή το γραφείο σας.
  • Γρήγορη τοποθέτηση - Η τοποθέτηση των μεμβρανών είναι γρήγορη και δεν καταστρέφει το γυαλί, καθιστώντας την απομάκρυνση της ή την αντικατάσταση της εύκολη υπόθεση.

Υπηρεσιες

Αλλαγή χρώματος φαναριών

Κατασκευές Plexi-Glas

Υacht Wrapping

Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου

Βιολογικός Καθαρισμός

Συντηρηση Δερματινων Επενδυσεων

Υπηρεσίες Mεμβρανών

Μεμβρανες

Τοποθέτηση μεμβράνης προστασίας χρώματος auto-moto

Τοποθέτηση Αντιτραυματικών Μεμβρανών Ασφαλείας 3Μ

Τοποθέτηση Μεμβρανών τζαμιών αυτοκινήτου 3Μ

Αλλαγή Χρώματος Car Wrapping 3Μ

Τοποθέτηση αντιδιαρρηκτικών Μεμβρανών Ασφαλείας 3Μ

Τοποθέτηση αντιτρομοκρατικών Μεμβρανών Ασφαλείας 3Μ

Τοποθέτηση Διακοσμητικών Βιτρώ Μεμβρανών 3Μ

Τοποθέτηση Ημιδιάφανων Διακοσμητικων Μεμβρανών 3Μ

Τοποθέτηση αδιαφανών μεμβρανών αμμοβολής 3Μ

Επικοινωνια

Αλέξανδρος Α. Καρβέλας
managing director

Διεύθυνση
Λαμίας 11 και Πλαπούτα
Κάτω Πεύκη, Αθήνα 
Τηλ. 210 61 22 224
Fax. 210 61 22 224
Κιν. 6985082282