Τοποθέτηση Ημιδιάφανων Διακοσμητικων Μεμβρανών 3Μ

Η εταιρία μας τοποθετεί και εφαρμόζει μεμβράνες τζαμιών με υπευθυνότητα και σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα λύσεων στον τομέα των μεμβρανών δίνοντάς σας λύσεις όχι μόνο κάλυψης της γυάλινης επιφάνειάς σας, με μεμβράνη αμμοβολής αλλά και με πολλές παραλλαγές ημιδιαφανών films.


Όλες οι ημιδιαφανές μεμβράνες τζαμιών επιτρέπουν τη μερική κάλυψη, ώστε να μπορείτε κρύψετε από τα αδιάκριτα βλέμματα μόνο τα σημεία που θέλετε, χωρίς να στερείτε στους ανθρώπους, που βρίσκονται εντός του χώρου σας, την ορατότητά τους. Αυτό το πετυχαίνουμε καλύπτοντας το τζάμι με λωρίδες διαφορετικού πάχους που μπορείτε να το επιλέξετε εσείς. Μία λύση που συνιστάται σε εσωτερικούς χώρους γραφείων.


Επίσης σας παρέχουμε επιπλέον διακοσμητικές λύσεις, εφαρμόζοντας στη επιφάνεια που θέλετε να καλύψετε, τετράγωνα (καρώ) ή ψηφίδες αμμοβολής, σε διαστάσεις ανάλογα τις ανάγκες σας, καλύπτοντας έτσι την επιφάνειά σας με ομορφιά και στυλ.
Οι παραπάνω λύσεις συνδυάζονται άψογα με τη μεμβράνη αμμοβολής, συμπληρώνοντας εικαστικά την προσοχή των ανθρώπων που το παρατηρούν, ενώ ταιριάζουν σε παράθυρα με λευκά πλαίσια αλουμινίου


Αλλάξτε και μεταμορφώστε το απλό τζάμι με την ομορφιά και τη διακριτικότητα της αμμοβολής, εμποδίζοντας το φως και τα αδιάκριτα βλέμματα να εισχωρήσουν στον χώρο σας. Όλες οι μεμβράνες μειώνουν την ταλάντωση του τζαμιού και το γυαλί δε γίνεται θράυσματα για να σας τραυματίσουν στην περίπτωση που σπάσει. Οι Μεμβράνες ασφαλείας καθώς και όλες οι μεμβράνες τζαμιών και αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου και σκαφών παρέχονται από την εταιρεία 3Μ.

Υπηρεσιες

Αλλαγή χρώματος φαναριών

Κατασκευές Plexi-Glas

Υacht Wrapping

Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου

Βιολογικός Καθαρισμός

Συντηρηση Δερματινων Επενδυσεων

Υπηρεσίες Mεμβρανών

Μεμβρανες

Τοποθέτηση μεμβράνης προστασίας χρώματος auto-moto

Τοποθέτηση Αντιτραυματικών Μεμβρανών Ασφαλείας 3Μ

Τοποθέτηση Μεμβρανών τζαμιών αυτοκινήτου 3Μ

Αλλαγή Χρώματος Car Wrapping 3Μ

Τοποθέτηση αντιδιαρρηκτικών Μεμβρανών Ασφαλείας 3Μ

Τοποθέτηση αντιτρομοκρατικών Μεμβρανών Ασφαλείας 3Μ

Τοποθέτηση Ημιδιάφανων Διακοσμητικων Μεμβρανών 3Μ

Τοποθέτηση Διακοσμητικών Βιτρώ Μεμβρανών 3Μ

Τοποθέτηση αδιαφανών μεμβρανών αμμοβολής 3Μ

Επικοινωνια

Αλέξανδρος Α. Καρβέλας
managing director

Διεύθυνση
Λαμίας 11 και Πλαπούτα
Κάτω Πεύκη, Αθήνα 
Τηλ. 210 61 22 224
Fax. 210 61 22 224
Κιν. 6985082282